Blogger Widgets

March 20, 2012

Public service announcement \o/

Heippahei merkkarilaiset~

Tietoiskuna nukeista kiinnostuneille:

Suomalaisten harrastajien sivut: http://www.hartsilapset.fi
Linkit -osiosta löytyy pitkä lista erilaisten aasialaisten pallonivelnukkien valmistajista. Sivuilta löytyy myös foorumi (huomioikaa ikäraja K-13), josta voi katsella kuvia muiden nukeista ja jutella harrastajien kanssa. Muistakaa lukea foorumin säännöt ennen liittymistä ja postaamista. Vinkkinä sanoisin, ettei kannata aloittaa uutta ketjua kysymykselle vaan etsiä ensin onko joku jo kysynyt samaa. Näin teette vakiharrastajiin positiivisen vaikutuksen. :)

Ernestin faneja saattaa kiinnostaa ystävystyä Ernestiin Facebookissa: https://www.facebook.com/Njurn

Jos teillä on jotain kysyttävää, kysykää ihmeessä kommentoimalla tähän aiheeseen. :) Voitte myös jättää kuva- tai tarinapyyntöjä yms. Toteutan mahdollisuuksien mukaan.

Vielä vinkkinä teille nuorille, jotka ajattelette nuken hankkimista. Rahaa ei kannata mankua vanhemmilta, se vaikeuttaa harrastuksen ymmärtämistä. Korosta, että aiot säästää ja maksaa nuken itse, tai jos pyydät sitä lahjaksi, pyydä että se olisi useamman synttärin tai joululahjan lahja riippuen hinnasta. Jos nuken hinta tuntuu mahdottomalta, on myös mahdollista tutustua muunlaisiin vähän vastaaviin ja hieman halvempiin nukkeihin (esim. obitsut, blythet ja pullipit).

Te jotka otitte kuvia, laittakaa toki kommentteihin niitä näytille jos onnistuu. :)

Kiitokset vielä lämpimästä vastaanotosta ja siitä että kohtelitte nukkeja hellävaroen ja rikkomatta. Näkemisiin koulun käytävillä!


PS. Joku taisi kysyä että mitä mä teen työkseni (onko mulla jotain työtä täällä mitä mä teen), mutta en pöljänä tajunnut asiayhteyttä kuin vasta jälkeenpäin niin vastasin jotain käsitöihin liittyvää kun käsityötunneilla oltiin. Olen siis harjoittelijana ja apuopettajana englannin ja ruotsin tunneilla vielä ainakin huhtikuun loppuun saakka. Anteeksi hönttiyteni. :)

No comments:

Post a Comment

日本語でもコメントを置いては大丈夫です。私は書くのが苦手ですが、大体分かりますよ〜! 質問があれば是非訊いてくださいね。 ^ ^

Suomeksikin saa tottakai kommentoida! (Jos jokin ihmetyttää, kysy ihmeessä.) :3

Ni kan lämna frågor eller kommentarer på svenska också. :D