Blogger Widgets

December 07, 2013

Luukku 07 - Day 07

Synkkä seiskaluukku. (Kultainen paketti by Äiti suurestamaailmasta.)


Taki: Tää on sitten ensimmäinen ja viimeinen kerta ku availen näitä. Heitäpä tänne se paketti, että saadaan homma hoidettua päiväjärjestyksestä.
Ren:  Juuh, asia ymmärretty. ^^;
Taki: Paketti. Tässä. Näkyykö? Seiska päällä, ei olla avaamassa väärän päivän pakettia.
Taki:  Sisältö on pakattu turvallisesti, kas näin.
Taki: Grillimakkaraa. Kattila, muki, astianpesuainetta. Tän paketin laittaja on näköjään koonnu aikamoisen survival -pakkauksen. En tosin itse laittaisi Fairya makkaroiden kyytipojaksi. Korkeintaan sinappia ja kylmän oluen...
Taki: Päärynä- tai omenalohkoja liemessä. Näettekö? Hyvä, koska mä haihdun nyt. En helkkarissa ala joka tavaraa pitelemään sulle, että voisit ottaa kuvia. Lätkäset nää johonki rykelmään ja räppäät kuvan. Mulla on parempaaki tekemistä.
Ren: Senkin tsundere...
Ren:  Tämän kerran luukku oli oikeesti todella vaikuttava monimuotoisuudessaan. Taki ehti jo kadota jonnekin... vissiin Minen makkariin. Älkää ottako henkilökohtaisesti. Se on vissiin huolissaan Minestä, ku Mine on yhä flunssassa. Ei vaan kehtaa myöntää. Eiköhän Mine tuosta tokene ku on noin virkaintoinen hoitaja. ;)

Kiitos vielä kerran Äidille suuresta maailmasta ja yleiset pahoittelut tämän kerran luukun hätäisyydestä. Se ei siis millään tavoin ole vertaussuhteessa paketin sisältöön, vaan johtuu lähinnä osallistujen itsenäisyyspäivänvieton aiheuttamasta väsymyksestä.

2 comments:

  1. Awww.... Taki on huippu :3 ja söppänä *punastuu* :3

    ReplyDelete
  2. Kiitos itsellesi ja Minelle parantumishenkäys :) Ooooooo

    ReplyDelete

日本語でもコメントを置いては大丈夫です。私は書くのが苦手ですが、大体分かりますよ〜! 質問があれば是非訊いてくださいね。 ^ ^

Suomeksikin saa tottakai kommentoida! (Jos jokin ihmetyttää, kysy ihmeessä.) :3

Ni kan lämna frågor eller kommentarer på svenska också. :D