Blogger Widgets

December 24, 2014

Joulukalenterin avaus alkaa!

Nyt se taas alkaa, joulukalenterin avaus! Aloitus on tänä vuonna hieman myöhässä, mutta viimeinen paketti saapui vasta eilen (halusin ryhmäkuvan, mutta tarkoitus ei nyt siis missään nimessä ole syyllistää mattimyöhästä eikä haitannut mitään) ja mikä merkityksellisempää, minulla on ollut hieman omaa kiirettä (joka siis pääsyy tähän viivästykseen). Kaikkien paketit ovat nyt tulleet turvallisesti ja hyväkuntoisennäköisinä perille.

Virallinen valvoja tarkistaa paketit ennen avausta.
Laitan tavalliseen tapaan (tosin kolmen päivän erissä) tähän etualalle kuvan paketista ja kaikki avauskuvat löytyvät linkin takaa, jotta kenenkään toisen avausilo ei menisi pilalle. :)

Samalla ilmoittelen, että erinäisistä syistä tämän vuoden joulukalenteri on luultavasti viimeiseni (jos nyt ei iankaikkisesti, niin muutamaan vuoteen - siirryn tauolle näistä), joten suuret kiitokset kaikille osallistujille ja toivottavasti lähettämäni paketit olivat teille kaikille oikein mieluisia. Ainakin ne ovat lähes uniikkikappaleita. ;)

1 comment:

  1. Paketit ovat olleet todella mieluisia, tänään avasin viimeisen.=( Riemusta olen hihkunut jokaisen kohdalla. Ja kovasti toivonut omieni ilahduttavan sinua edes puolet siitä riemusta..=)

    ReplyDelete

日本語でもコメントを置いては大丈夫です。私は書くのが苦手ですが、大体分かりますよ〜! 質問があれば是非訊いてくださいね。 ^ ^

Suomeksikin saa tottakai kommentoida! (Jos jokin ihmetyttää, kysy ihmeessä.) :3

Ni kan lämna frågor eller kommentarer på svenska också. :D