Blogger Widgets

December 24, 2012

Hartsilasten joulukalenteri - Luukku 24


Kurre aloittaapi tämän kuvasarjan toivottamalla hartsilaisille hyvää joulua!Nonnii, kämppä saatiin kuin saatiinkin jotakuinkin valmiiksi jouluun mennessä.


Pipareita paistellaan uusvanhassa keittiössä. 


Ruokapöydän on vallannut vielä viimehetken paketointihomma.


Myös Renillä on oma kuusi.


Ren ja Vincent toivottavat mahtijoulut kaikille. Vincent ei tunnetusti ole jouluihmisiä, mutta herra koettas ny olla maar synkistelemättä niin hirveesti... ai ei. No ei sitte. Tontut ei tuo sulle yhtään lahjaa. Ettäs tiijät.


Kenes koipi se siellä sojottaa kuusen alla?!


Khan ja Seba ovat aloittaneet jo joulun vieton. Pornopuput. 


Kuva koko vitriinistä joulutamineissaan. Syvät surunvalittelut silmienne johdosta... Tää on aika epätarkka enkä ny jostain syystä saanu aikaseks yhtään parempaa kaikista valaistusyrityksistä huolimatta. D: 
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta nyt kummiskin hartsilaisille ja kaikille muillekin tietysti!

8 comments:

 1. sori mut katoin näitä ihanii joulujuttui <3 ihana toi vitriini ja oih kuinka kuolettavan söpöjä lahjapaketteja ;;_;; äwwääwäwäwää... <3 tosiaan tuo vika kuvan laatu aikasen huono mutta kyl siitä jotain selkoo saa. (ainakin mä) Sul on paljon hartsisia <33 mulla vasta rahan keruu puolessavälissä :33 Hyvää jatkoa teille ja hartsinukeille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, miks "sori"? Kyl näitä saa ja kuuluukin kattoa. Ja kommetoidakin saa mitä vaan, millon vaan. Se on vaa mukavaa. :D Tänä jouluna me ei hirveesti ehitä viettää nukkejouluja, ku mun pitää muuttaa toiseen kämppään vuoden vaihteessa... pitää pakata kaikki sitä varten ajoissa eikä viiti ees koristella mitään. :( Mut sitä ennen joulukalenteroin pienimuotosesti. Muuton jälkeen vasta laitan taas noi huoneistot pystyyn sun muut... Vähän kyllä harmittaa kun ne on vielä edellisenki muuton jäljiltä tuolla laatikoissaan. D: Siis tavarat... nuket on sentään vitriineissä. :D Tsemppiä sulle säästämiseen. Äkkii niitä kertyy sit ku alkaa kertymään. X'D En oo kyllä itekään muutamaan vuoteen ostanu uusia nukkeja, ku ollu niin peeaa. Onneks näissä nykyisissäki on vielä laittamista. :)

   Delete
 2. Koska on niin vanha tai silleen :DD Voi ei :c onnee muuttoon :) ja iso kiitos:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no ei tosiaan tarvi siitä huolehtia täällä. Mä saan niim vähän kommentteja ylipäätään että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :D Tosi kiva ku joku kommentoi ni tietää et joku on lukenu, eikä oo tehny ihan turhaa työtä. :)

   Delete
 3. No et tosiaan oo turhaa työtä tehny :3 mutta ois kivaa jos tulis suomeski koska en oo hyvä kielissä ;;_;; nyh *snif*

  ReplyDelete
  Replies
  1. No uudet luukut on suomeksi. Ja aika monessa tarinassa on ollu monella kielellä (myös suomeksi), että luettavaa pitäs kyllä riittää. En kyllä muista olinko linkittäny aiempien vuosien luukkutarinoita tänne... Jos en oo, ni vois laittaa joku päivä linkkipostauksen niistä. Siellä on myös käännökset kuvien alla. :D

   Delete
  2. Ainii ja enää pari tuntia ni tulee kolmas luukku! Vaihdoin jo Minen paitaa. ;)

   Delete
 4. Niin minä huomasin nuo tekstit (suomi) :DD luulin että täällä ei ole suomeksi niitä muita postauksii suomeksi :3 ooh *_* luukkuja luukkuja ja jouluu <33 kohta tilaan itse oman esikoiseni <3

  ReplyDelete

日本語でもコメントを置いては大丈夫です。私は書くのが苦手ですが、大体分かりますよ〜! 質問があれば是非訊いてくださいね。 ^ ^

Suomeksikin saa tottakai kommentoida! (Jos jokin ihmetyttää, kysy ihmeessä.) :3

Ni kan lämna frågor eller kommentarer på svenska också. :D