Blogger Widgets

November 29, 2015

Ihka ekat roomboxit lähenevät valmistumistaan

Ministelynukkisteluharrastus on saanut pienimuotoista potkua viimeaikoina kun olen värkkäillyt paria swappitavara-aiheista boksia vitriiniin. Näissä oli ideana laittaa näytille ja "varastoida" jollain mukavalla tavalla kaikki ne tavarat jotka olen saanut lahjaksi, vaihdossa tai jotka olen joskus jostain ostanut (ja ehkä hieman tuunannut). Seassa on muutama perushuonekalu, jotka jouduin rakentelemaan ihan vaan jotta kokonaisuus olisi kuitenkin eheä. Tällaisia tavaroita olivat keittiön liesituuletinhylly, uuni/liesi, jääkaappi, keittiötaso, parvisänky ja keittiönpöytä. Vintille olen pykännyt kaksi tavarahyllyä tavaroita varten, ja muutaman puulaatikon varastointia varten. Muutoin irtaimisto on monen taitavan käden jälkeä. Niin monen, joten en valitettavasti saa tähän jokaiikkaa nimettyä, tiedätte kuitenkin keitä olette ja suuret kiitokset teille näistä! Aiemmista blogipostauksista voi myös hieman bongailla kuka on lähettänyt ja mitä (myös viimejoulun puuttuvista swappiluukuista on tulossa takautuvasti postaus kohta puoliin, jotta kaikki olisi ainakin jollain tavoin mainittuna). 

Tässä siis hieman mummohtava yksiö:
Yksiön veski on rajattu kuvasta nyt pois, koska sieltä puuttuu vielä vessakalusto. Kuvaan sen erikseen sitten kun se valmistuu. Hellasta tuli ruskea, koska valkoinen massa sattui olemaan niin vähissä. Tykkäsin että se sopii tähän huusholliin ihan tuollaisenaankin.

Tässä vinttihuone. Viistokattoa kannattelee tässä kuvassa vielä pari palaa maalarinteippiä kun se on vastikään kiinnitetty paikoilleen. Teipit eivät siis kuulu vakiovarustukseen vaan lähtevät poies kunhan liima on kuivunut. Mie vaan hätäilin ottamaan näitä kuvia. ;D

Että tällaista tällä kertaa. Tiistaina tai hieman sen jälkeen päivittelen taas uutta keramiikkaa eetteriin. Siihen asti heippa hei!

No comments:

Post a Comment

日本語でもコメントを置いては大丈夫です。私は書くのが苦手ですが、大体分かりますよ〜! 質問があれば是非訊いてくださいね。 ^ ^

Suomeksikin saa tottakai kommentoida! (Jos jokin ihmetyttää, kysy ihmeessä.) :3

Ni kan lämna frågor eller kommentarer på svenska också. :D